Huisbezoeken en zorginstellingen

Normaal gesproken ga je naar de tandprotheticus of een tandarts voor uw gebitsprothese. Maar wat nu als dat niet mogelijk is? Tandprothetische Praktijk Zwijndrecht bied nu de mogelijkheid om naar u toe te komen. Wij komen bij u thuis of zorginstelling waar we u behandelen in uw vertrouwde omgeving.

Tandprothetische Praktijk Zwijndrecht verzorgt de behandelingen aan huis-verblijf in de volgende omgevingen: Zwijndrecht, Dordrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en Alblasserdam.

 

Zorginstellingen

Voor de bewoners van een verzorgingstehuis is het vaak bijna onmogelijk om naar de praktijk te komen. Buiten het feit dat het logistiek lastig is kan het ook een enorme invloed hebben op de verandering van de omgeving. Wij komen daarom bij u langs voor een nieuw gebitsprothese of voor het opvullen van een loszittend gebitsprothese. Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Wist u dat bij een indicatie Wet Langdurige Zorg (WLZ) alle kosten 100% vergoed worden zoals: nieuw kunstgebit, frame, plaatje, reparaties, rebasing (opvullen), controles, nazorg en meer. De cliënt en instelling ontzorgen wij in deze volledig en hoeven niets te ondernemen. Het gehele administratieve proces en de te declareren kosten brengen wij rechtstreeks in rekening bij de zorgverzekeraar.

Bel ons voor een afspraak:
(078) 204 9144


Of meld u nu aan voor een huis of een instellingsbezoek.

Dhr. Stefan Rondeltap Tandprotheticus

Dhr. Stefan Rondeltap Tandprotheticus

 
Call Now ButtonBel ons voor een gratis intake