Promoties
 
 

Wilt u ook een bijzondere mooie gebitsprothese?

Maak nu een gratis intake afspraak en krijg een nieuw reinegings set cadauo bij een nieuw boven en onder gebitsprothese!

 
 
 
 • Super jongens, alle tijd, en ze luisteren goed naar je wensen, erg vriendelijke en deskundig, werken heel secuur en denken met je mee. Top praktijk, ga zo door jongens.

  Joke van Woerden Avatar Joke van Woerden
  juli 14, 2019

  Afgelopen week is mijn definitieve klikgebit geplaatst na een lange periode aangemodderd te hebben met mijn gebit en met een hoop pijn met eten, wat een opluchting nu! Het gebit zit perfect kan niet beter en supermooi. Ik ben zeer tevreden over de praktijk, de behandelingen en het eindresultaat. Mvg Hendrik

  Rasika Tabak Avatar Rasika Tabak
  juli 2, 2019

  Deze mensen zijn echt vakmensen! Goede Service, Wij komen vanaf CDC in Best, na goed zoeken op internet kwamen we deze praktijk tegen en wat een verschil! Dit zijn mensen die echt verstand hebben van zaken en ook echt luisteren naar wat je problemen zijn. Bij binnenkomst voel je je direct op je gemak eindelijk zonder pijn de deur uit gegaan. Ik raad deze praktijk echt aan iedereen aan! bedankt Tandprothetische praktijk Zwijndrecht.

  Kevin van der Meer Avatar Kevin van der Meer
  juli 2, 2019
 • Heb mij in april j.l. gemeld voor het laten aanmeten van een nieuwe prothese. Nu na enkele maanden ervaring kan ik melden erg tevreden te zijn. Leuk, vriendelijk team. Deskundige mensen. Alle tijd. Prima. Echt aan te bevelen.

  Bert Nihot Avatar Bert Nihot
  juli 2, 2019

  Je wordt hier snel geholpen. Zeer vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg, nemen alle tijd voor je. Bij problemen met je gebit kan je altijd terecht. Deze tandprothetisch praktijk zou ik zeker aanraden.

  Renate Hummels Avatar Renate Hummels
  maart 19, 2019

  Echt een super praktijk!! Eerst via via daar een afspraak gemaakt voor mijn vrouw en uitgelegd dat ze een angststoornis heeft. Daar werd heel goed rekening mee gehouden we konden vroeg komen we hoefde niet te wachten en ze was gelijk op haar gemak. Stefan neemt ruim de tijd voor je, en dat hebben wij als heel prettig ervaren. Ik dacht zelf altijd dat m'n gebit wel goed zat (draag al 15 jaar een gebit) maar dat was dus niet zo! Dus niet alleen mijn vrouw die haar eerste gebit kreeg, maar ook ik heb gelijk een nieuwe aan laten meten. Het is gewoon echt een verschil hoe het met mijn vrouw gaat, en hoe het met mijn ging. Haar gebit is gisteren helemaal getrokken en het is bij de kaakchirurg gelijk erin gedaan. Ze heeft het tot vanmiddag gewoon in kunnen houden. Sterker nog ze heeft geen centje pijn. Dat was bij mij echt wel anders hoor dus daardoor weet ik gewoon dat het goed is geweest dat we hier naar toe zijn gegaan. Mijn vrouw straalt al vanaf de stoel van de kaakchirurg en dat gaat echt heel de dag door. Spiegel erbij lachen en maar zeggen o wat ben ik blij! Woensdag ga ik vol vertrouwen mijn eigen gebit ophalen. Ik raad echt iedereen deze praktijk aan. Mvg Johan en Wilma Hardenbol.

  Johan Hardenbol Avatar Johan Hardenbol
  maart 9, 2019
 • Bij het team van Stefan terechtgekomen nadat ik zeer slechte ervaringen had met mijn eerste noodgebit die ik bij een andere tandarts had laten aanmeten.Direct bij de intake werd mij duidelijk gemaakt dat het wel goed zou komen, met het oude noodgebit kon Stefan niets meer doen en er zou een nieuw gebit aangemeten worden. Diverse afspraken gehad waar de beet en de pasvorm nauwkeurig opgemeten werd. Resultaat was boven verwachting en nazorg is uitstekend. De afhandeling met de zorgverzekeraar is door Stefan zeer netjes opgelost. Niets dan lof voor Stefan en zijn team. Voor een ieder met problemen met zijn prothese of een nieuw kunstgebit moet u absoluut een afspraak bij Stefan maken.

  C Kreukniet Avatar C Kreukniet
  maart 5, 2019

  Wat een top team, ben er erg goed geholpen. Jullie hebben mij over de streep getrokken vanwege mijn angst. Ben zeer tevreden over het klikgebit. Ik zal jullie aan iedereen aanbevelen toppie!

  Corrie Stolk Avatar Corrie Stolk
  februari 27, 2019

  Dit team verstaat zijn vak, zijn deskundig, vriendelijk en servicegericht. Mijn moeder heeft prachtig gebit gekregen, wordt heel prettig geholpen en het team neemt alle tijd voor haar. Een aanrader!

  Geertje Avatar Geertje
  februari 24, 2019
 • Hallo Stefan en Team Via via bij jullie terecht gekomen ,was wel aardig stukje rijden vanuit Brabant maar was zeker de moeite waard,fantastische behandeling van een geweldig en kundig team eindelijk weer een goed zittende prothese waar je goed mee kunt eten echt een verademing.Kort samengevat ,goed advies ,vakwerken heel mooi!!!!!een echte aanrader!!!! Bedankt Stefan en team voor de super goede behandeling en jullie gastvrijheid voor mij geen andere protheticus meer.ECHT EEN AANRADER!!!!! Liefs van Tiny en Chris van Daalen uit Geertruidenberg.

  Chris van Daalen Avatar Chris van Daalen
  februari 4, 2019

  Wil jij glimlach en goed kwaliteit met snelle behandeling en zekerheid voor nu en alltijd? Dan zit je echt goed op dit adres! Ik ben persoonlijk super blij met het resultaat! Zeker een aanraader!!!!.

  Sherzad Khoshnaw Avatar Sherzad Khoshnaw
  december 17, 2018

  Een absolute aanrader! Kundig, vriendelijk, nemen alle tijd je probleem en wensen aan te horen. Super goed team. Niets dan lof! Fam. van Steenderen

  M. v.S. Avatar M. v.S.
  december 8, 2018
 • Altijd vriendelijk ontvangen, vlot en zeer goed geholpen. Super lieve en professionele service. Een aanrader.

  Hanny Wiekeraad Avatar Hanny Wiekeraad
  november 5, 2018

  Groot compliment voor Stefan en zijn team. Ze verstaan hun vak , goede informatie over hetgeen er gaat gebeuren.Door de vriendelijkheid en ongedwongen sfeer voel je je al snel op je gemak.Ben erg tevreden. Nogmaals bedankt, jullie zijn top!!

  Sjaan van Weenen Avatar Sjaan van Weenen
  september 21, 2018

  Doodsbang maar toch alles laten trekken....wat hebben hun me er doorhern getrokken ...nemen alle tijd voor je en je kan altijd terecht ..inmiddels al 5 mensen aan bevolen die daar op zijn geweest en we hebben met zijn allen een stralende lach ...echt een super team wat daar werkt heel erg lief en kundig ....een 10+ wat mij betreft

  moniek van der wal Avatar moniek van der wal
  september 19, 2018
 
Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag:
Bel ons voor een gratis intake